FAQ

V: Is uw technische ondersteuning in het UK? 
A: Steun Clinic SoftwareUK: Ja. Onze technische ondersteuning is gevestigd in Londen, UK.

V: Mijn zaak is geen schoonheids- of kapperskliniek maar ik wil toch ClinicSoftware gebruiken, kan dat ?
A: Steun Clinic SoftwareUK: Ja. Absoluut. Hoewel ClinicSoftware is ontworpen voor de Schoonheids- en Haarindustrie, kan het nog steeds worden gebruikt om elk bedrijf te runnen dat op afspraak werkt, bijvoorbeeld Make-up Artiesten, Wellness centra, Yoga Studio's, Zonnestudio's, Kuuroorden, Box Training, Dans, Fitness, Pilates, Vechtsport, Sportprestaties, Fysiotherapie, Health Club, Permanente Make-up en nog veel meer.

V: Waarom kiezen voor Complete Clinic Software van ClinicSoftware?
A: Steun Clinic SoftwareUK: Ontdek wat ons de beste maakt. ClinicSoftware is geschikt voor nieuwe klinieken, middelgrote tot grote klinieken die klaar zijn om te starten en over te stappen naar het volgende niveau van het meest professionele bedrijfsbeheer voor de haar- en schoonheidsbranche. Wanneer u kiest voor de volledige ClinicSoftware software voor kliniekreservering, krijgt u niet alleen onze meest recente software. Wij bieden ingebouwde Dagboek Afspraken Agenda, POS, Producten Voorraad Systeem, Klanten Management Systeem, Text Messaging Marketing, Online Marketing, Personeel Rota, Online Boeken, en meer dan 60 + geweldige functies om uw bedrijf te beheren op een professioneel niveau. Kijk voor alle geweldige functies op onze functies pagina in het hoofdmenu.

V: Waarom is ClinicSoftware beter dan andere klinieksoftware? 
A: Steun Clinic SoftwareUK: Vele redenen: Meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van softwareproducten gebaseerd op klanttevredenheid heeft ons in staat gesteld de meest complete up-to-date software te ontwikkelen voor de Haar- en Schoonheidsindustrie.
Volledige ondersteuning en naadloze integratie voor PC's, Windows, Mac, Laptop, Tablet met een volledig responsieve online boeking add-on voor Desktop, Laptop, Tablet, Smartphone. In de cloud. Alles werkt samen in real time, altijd en overal. Plus een heleboel geweldige functies. Geen problemen, geen gedoe, geen tijdverspilling meer. Alleen voordelen. Ook de allerbeste technische ondersteuning.

V: Voor wie is ClinicSoftware bestemd? 
A: Steun Clinic SoftwareUK: Voor eigenaars van salons die van oudere systemen overstappen, is een groot aantal klinieken reeds geautomatiseerd. De technologie verandert, de systemen die vijf jaar geleden nog goed waren, zijn in de huidige tijd zeer oud en zullen spoedig uitsterven! De In Cloud Nieuwe technologie is een must om het concurrentievoordeel te behouden. Het is tijd voor verandering en om te zien wat de nieuwste technologie te bieden heeft voor uw bedrijf. Vaak zal dit tegen lagere kosten zijn dan voortzetting van de bestaande systemen.
Als u voor de eerste keer een nieuw bedrijf opent in de schoonheids- en haarbranche, kan dat een spannende tijd zijn. De juiste software kan het verschil maken tussen succes en mislukking. ClinicSoftware zal uw kliniekbedrijf stroomlijnen terwijl het groeit.

Voor grote bedrijven met meer filialen. Of u nu een paar klinieken runt of net uw tweede vestiging van uw kliniek plant. ClinicSoftware software is het systeem ontworpen met alles-in-één groepsfunctionaliteit vanaf de eerste stap. Wat met uw bestaande systemen moeilijke of tijdrovende taken waren, is nu niet meer moeilijk, u zult nu tijd besparen.
Voor Salon eigenaars die de eerste stappen zetten in de technologie. U kunt meteen aan de slag, in een mum van tijd zal de software u tijd besparen, en u helpen uw bedrijf zeer efficiënt te beheren, wat winst en meer klanten oplevert.
Voor u als u een bedrijf heeft dat op afspraak werkt, bijvoorbeeld schoonheidskliniek, kapsalon, spa, esthetische kliniek, make-up artiesten, wellness centra, yogastudio's, zonnestudio's, medische spa's, box training, dans, fitness, pilates, vechtsporten, sportprestaties, fysiotherapie, gezondheidsclub, permanente make-up en nog veel meer.

V: Wat is toegang op afstand ? 
A: Steun Clinic SoftwareUK: Toegang op afstand is de mogelijkheid om van op afstand toegang te krijgen tot uw software. In bedrijven kunnen mensen in filialen, telewerkers en mensen die op reis zijn, toegang tot hun bedrijf nodig hebben. Met deze functie heeft u toegang vanaf uw kantoor, vanaf uw huis en zelfs vanaf vakantie.

 
 
 

V: Kan ik detailhandelverkopen in ClinicSoftware registreren? 
A: Steun Clinic SoftwareUK: Ja. De mogelijkheid om detailhandelsverkopen te registreren is beschikbaar in ClinicSoftware.

V: Hoe verander ik het emailadres waarmee ik geregistreerd ben ? 
A: Steun Clinic SoftwareUK: Wij nemen beveiliging serieus bij ClinicSoftware, dus het e-mailadres zal door een van onze supporttechnici moeten worden gewijzigd. Gelieve het contactformulier te gebruiken en de gegevens van het bestaande e-mailadres en het nieuwe e-mailadres op te geven. Let op: uw inlogwachtwoord blijft hetzelfde.

V: Hoe kan ik de online boekingsfunctie/Add-on gebruiken en aan mijn website toevoegen? 
A: Steun Clinic SoftwareUK: Als u de Online Boeking Add-on heeft gekocht, neem dan contact op met ons support team en zij zullen u voorzien van alle details en uw unieke link om te beginnen met het nemen van online afspraken van uw klanten. Het duurt slechts twee uur om deze add-on in te stellen.

V: Hoe kan ik de online booking add-on uitproberen voordat ik hem toevoeg aan mijn website?
A: Steun Clinic SoftwareUK: Zodra u een licentie van onze software hebt, kunt u de online boeking add-on op elk moment uitproberen. Om de online boeking add-on uit te proberen, voegt u zichzelf toe als klant binnen ClinicSoftware en zorgt u ervoor dat u uw e-mailadres invoert op het klantrecord, stuur dan een e-mail naar onze supporttechnici en wij sturen u de directe link voor uw online boeking add-on.

V: Ik wil mijn bedrijf uitbreiden, kan ik meer personeelsleden aanstellen? 
A: Steun Clinic SoftwareUK: Ja. Absoluut. U wilt meer klanten en dus meer personeel, daarom heeft onze specifieke software geen limiet op het aantal klanten en personeel dat u kunt invoeren, ook al onze geweldige functies en alle rapportagemogelijkheden.

V: Ik zal minder uren werken, ik zal tijd winnen door deze software te gebruiken? 
A: Steun Clinic SoftwareUK: Ja. Met onze software bespaart u enorm veel tijd en moeite, en kunt u de koers en de rentabiliteit van de kliniek in de gaten houden zonder dat u er de hele tijd bij hoeft te zijn, vanuit uw huis, vanuit uw vakantie of zelfs vanuit een ander land. Uw werknemer zal sommige taken die u normaal zou moeten uitvoeren, kunnen uitvoeren dankzij de functies van de software.

V: Ik heb al een computer geïnstalleerd in mijn kliniek, kan ik deze computer gebruiken of moet ik een andere computer kopen? 
A: Steun Clinic SoftwareUK: Als u een computer in uw kliniek hebt, hoeft u geen nieuwe computer te kopen. Ja, u kunt uw computer gebruiken met onze software.

Q: Ik zou deze software willen gebruiken als POS (point of sale) en totaalbeheer, is dit mogelijk ? 
A: Steun Clinic SoftwareUK: Andere Clinic software komt in twee grote categorieën, POS (point of sale) en "Total Management Software Control", maar onze software is alles in een oplossing met inbegrip van de POS (point of sale) functies van verkoop, afspraak boek, kassa, tot een Total Management Control en uw schoonheid Clinic moet efficiënter, winstgevender te draaien met alle geweldige functies vermeld in het hoofdmenu.

V. Hoe zal SMS Addon mijn bedrijf helpen? 
A: Steun Clinic SoftwareUK: Door u tijd en geld te besparen. Dit is wat enkele gebruikers ons reeds hebben verteld:

"Onze afspraken bevestigen via sms is zoveel makkelijker en sneller dan mensen bellen. Dat kostte veel tijd, we hebben niet altijd alle telefoontjes gepleegd en kregen nooit iedereen te pakken. Sommige mensen stelden het telefoontje niet op prijs omdat ze aan het werk waren of het druk hadden. Het gebruik van sms is veel discreter en we kunnen alle afspraken voor de volgende dag in een minuut of twee bevestigen. Telefoneren zou de telefoonlijn van de kliniek in beslag nemen, twee of drie uur duren en ons meer kosten op onze telefoonrekening dan we betalen voor sms-berichten."

"Klanten vinden het leuk om herinneringen te ontvangen, omdat ze ons soms vertellen dat ze het vergeten zouden zijn. Sommigen bellen of sms'en ons terug en maken een nieuwe afspraak, wat beter is dan niet komen opdagen, omdat we dan een annuleringsslot kunnen aanbieden aan mensen op onze lijst."

"Als we gaten in onze boekingen hebben, sturen we sms'jes naar klanten die we een tijdje niet hebben gezien en bieden we hen een promotieprijs aan, alleen voor de rustige tijden. Het werkt goed en we moeten oppassen dat we niet te veel sms'jes versturen om klanten niet teleur te stellen als we 100% volgeboekt zijn."

"We sms'en sommige klanten om ons hun feedback per e-mail of sms te sturen om er zeker van te zijn dat ze tevreden zijn of dat we iets anders of beter voor hen hadden kunnen doen."

V: Wat is het verschil tussen de edities van ClinicSoftware? Editievergelijking ? 
A: Steun Clinic SoftwareUK: Onze Clinic SoftwareEditions zijn er voor elke kliniek en elk budget.

V: Benieuwd naar de ClinicSoftware? 
A: Steun Clinic SoftwareUK: Goed! Nieuwsgierigheid is een teken van intelligentie! Lees wat onze geweldige uber genie leden zeggen over ons op de reviews sectie en, als je eenmaal overtuigd bent, bekijk onze software edities.

 

ALLEEN VOOR BESTAANDE KLANTEN

Om een vraag te stellen aan de supportafdeling, klik hier.

Steun:  24/7 via Email & Ticket.