ClinicSoftware.com is PCI DSS Compliant 
(Payment Card Industry Data Security Standard)

 
 
 
Over het geheel genomen in overeenstemming : Ja
SAQ conformiteitsstatus: Conform
Rapportagetype: Online
PCI-Niveau: 4
Geprofileerd: Ja
Datum geprofileerd: 17 Mei 2020
 SAQ Type : C-VT
  AOC Uploaden : Nee
Attest Geldig Tot: 22 Mei 2021 
 
 
 
 
ClinicSoftware.com neemt uw privacy en gegevensbeveiliging zeer serieus. PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) wordt nageleefd en de wet op de gegevensbescherming is geregistreerd.
Alle communicatie met onze servers is versleuteld met SSL/TLS (garantie van $1.750.000), wat betekent dat u en het team de gegevens van uw cliënten beschermen tegen lekken! Voor een betere beveiliging bieden wij ook de mogelijkheid om twee-factor authenticatie te gebruiken!

Uw bedrijfsprofiel bepaalt het veiligheidsbeoordelingsoverzicht. Het doel van het invullen van uw bedrijfsprofiel is ervoor te zorgen dat wij de veiligheidsrisico's begrijpen waaraan uw bedrijf kan worden blootgesteld.

Het doel van deze beoordeling is ervoor te zorgen dat u zich bewust bent van mogelijke veiligheidsrisico's in verband met de wijze waarop u in uw onderneming kaartbetalingen aanvaardt.

Deze raad, die onder toezicht staat van de Payment Card Industry Security Standards Council, werd opgericht door de belangrijkste kredietkaartaanbieders in een gezamenlijke poging om fraude met krediet- en debetkaarten terug te dringen.

Het doel van deze beoordeling is ervoor te zorgen dat uw bedrijf beveiligd is overeenkomstig de voorschriften van de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).
 
 

Ontworpen om u tijd te besparen, ontworpen om u meer geld te laten verdienen, ontworpen voor u. Real-Time Full Control. Het is tijd om controle te nemen over uw bedrijf.

 

LEES VERDER