Onze Partners


 
 

 

Dit zijn onze huidige integraties en partners. Wij verbeteren onze software dag na dag door bestaande functies naar een hoger niveau te tillen, nieuwe functies te creëren en samen te werken met andere bedrijven om ervoor te zorgen dat uw bedrijf naadloos werkt.

 
 

Paypal

PayPal Holdings, Inc. is een Amerikaans bedrijf dat een wereldwijd online betalingssysteem exploiteert dat online geldovermakingen ondersteunt en dient als een elektronisch alternatief voor traditionele papieren methoden zoals cheques en postwissels.

 

Mailchimp

MailChimp is een eenvoudige e-mailmarketingsoftware (EMS) die u een aantal eenvoudige opties biedt voor het ontwerpen, verzenden en opslaan van sjablonen van uw e-mails.

 

Yubico

De YubiKey is een door Yubico geproduceerd hardware-authenticatieapparaat dat eenmalige wachtwoorden, publieke-sleutelversleuteling en -authenticatie, en de protocollen Universal 2nd Factor en FIDO2, ontwikkeld door de FIDO Alliance, ondersteunt.

GoCardless

GoCardless is de eenvoudige manier om automatische incasso's te innen. Reeds goed voor meer dan 30000 bedrijven, perfect voor periodieke facturatie en B2B facturatie.

Stripe

Stripe is een technologiebedrijf gevestigd in San Francisco, Californië. Met de software kunnen particulieren en bedrijven betalingen verrichten en ontvangen via het internet. Stripe levert de technische, fraudepreventie- en bankinfrastructuur die nodig is om online betaalsystemen te exploiteren.

Aweber

Aweber is een eenvoudig te gebruiken e-mailmarketing- en autoresponderprogramma.

Treatwell

Treatwell is een manier om haar- en schoonheidsafspraken te boeken. Bekijk meer dan 10.000 salons en spa's, lees beoordelingen en boek 24/7 uw perfecte behandeling.

Duo

Duo Security is een leverancier van cloud-gebaseerde twee-factor authenticatiediensten.

Xero

Xero is een technologiebedrijf dat een cloudgebaseerd boekhoudsoftwareplatform aanbiedt voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Braintree door PayPal

Braintree, een divisie van PayPal, is een in Chicago gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in mobiele en webbetalingssystemen voor e-commercebedrijven. Het bedrijf werd op 26 september 2013 overgenomen door PayPal.

SurveyGizmo

SurveyGizmo is een gegevensverzamelingsplatform op ondernemingsniveau dat al meer dan tien jaar geïnformeerde besluitvorming mogelijk maakt. Door flexibele, intuïtieve software te combineren met een vriendelijke, gemakkelijk te beheren gebruikersinterface, heeft SurveyGizmo de perfecte gegevenstool voor u en uw hele team gecreëerd.

 


Mandrill

Mandrill is een platform voor transactionele e-mail. Het is een krachtige bezorgdienst die kan worden gebruikt voor gepersonaliseerde, één-op-één e-commerce e-mails en geautomatiseerde transactie-e-mails zoals wachtwoord-resets, orderbevestigingen en welkomstberichten.

PaymentSense

PaymentSense is een betalingsprovider voor merchant services. Het biedt u de mogelijkheid om chip- en pinautomaten te hebben.

Apple Store

De App Store is een digitaal distributieplatform, ontwikkeld en onderhouden door Apple Inc., voor mobiele apps op zijn iOS-besturingssysteem. In de winkel kunnen gebruikers apps bekijken en downloaden die zijn ontwikkeld met Apple's iOS software development kit.

Google Play

Google Play is een digitale distributiedienst die wordt beheerd en ontwikkeld door Google LLC. Het fungeert als de officiële app store voor het Android besturingssysteem, waar gebruikers applicaties kunnen bekijken en downloaden die zijn ontwikkeld met de Android software development kit en gepubliceerd via Google.

Zapier

Zapier is een onderneming en een webgebaseerde dienst die eindgebruikers in staat stelt om de webapplicaties die ze gebruiken te integreren.

Microsoft Azure

Microsoft is een toonaangevende wereldwijde leverancier van computersoftware; hardware voor computer-, mobiele en spelsystemen; en clouddiensten. Het hoofdkantoor van Microsoft is gevestigd in Redmond, Wash., en het bedrijf heeft kantoren in meer dan 60 landen.

Office365

Office 365 is een geïntegreerde ervaring van apps en services, ontworpen om u te helpen uw passie na te streven en uw bedrijf te laten groeien. Het biedt ook de mogelijkheid om gecodeerde e-mails te versturen.

Google Analytics

Met Google Analytics kunt u de ROI van uw advertenties meten, maar ook uw Flash-, video- en sociale netwerksites volgen en nog veel meer.

Google Maps

Google Maps is een webkarteringsdienst ontwikkeld door Google. Het biedt satellietbeelden, luchtfoto's, wegenkaarten. Met behulp van get here directions kan uw bedrijf makkelijker gevonden worden.

Google Authenticator

Google Authenticator is een softwaregebaseerde authenticator die authenticatie in twee stappen mogelijk maakt met behulp van het Time-based One-time Password Algorithm en het HMAC-based One-time Password Algorithm, voor de authenticatie van gebruikers van mobiele toepassingen van Google.