Het is nu gemakkelijker dan ooit om uw online vergaderervaring te personaliseren met Clinicsoftware.com.

 
 

 

Claim uw eigen gepersonaliseerde uitnodigingssjabloon

Hier volgt een korte rondleiding van de voordelen die u krijgt van de videovergaderingsfunctie. Pas uw vergadertemplates aan aan wat u maar wilt. Branding naar uw bedrijf, naar het onderwerp van de vergadering, of zelfs naar uw persoonlijkheid. Het opzetten van uw persoonlijke sjabloon betekent dat mensen die deelnemen aan uw vergadering vertrouwd raken met u en uw merk nog voordat ze de vergadering zijn binnengegaan.

 

 

 

 

Pas uw vergaderervaring aan met merke-mails en -teksten

Maak een snelle adoptie mogelijk met vergadermogelijkheden waarmee u op elk apparaat eenvoudig kunt beginnen, deelnemen en samenwerken.

 

 

Betere gratis audio-ervaring

Clinicsoftware.com toll-free sluit naadloos aan op de functies waarop u elke dag vertrouwt: audio, opname, planning en afstandsbediening. Met toll-free hoeft u zich nooit zorgen te maken dat een klant de rekening betaalt voor het inbellen naar uw vergadering. U krijgt concurrerende tarieven zonder verborgen kosten of extra kosten. De beveiliging is van topklasse en u behoudt 24/7 administratieve controle over uw account. Dat is wat we noemen, je eigen baas zijn. 

 

 

 

Overal meedoen, op elk apparaat

Online Meetings biedt gestroomlijnde videoconferenties op bedrijfsniveau vanaf desktop en mobiel.

 

 

Volledig uitgeruste hostbediening

Schakel het geluid van panelleden in en uit, en promoot aanwezigen tot panellid, en geef hen audio- en videomogelijkheden voor een grotere betrokkenheid. Maak interne en externe communicatie, vergaderingen met alle medewerkers en trainingen mogelijk via één communicatieplatform. 

 

 

 

Scherm delen met één klik

Iedereen op dezelfde lijn krijgen is gemakkelijk wanneer Clinicsoftware.com instant schermdeling erbij betrokken is. Wanneer u met uw vergadering begint, drukt u gewoon op de knop "Uitzenden" en u bent klaar om te gaan. Zo simpel is het. En met de paspresentatorfunctie van Clinicsoftware.com kunt u op een nog dieper niveau met uw publiek in contact treden. Samenwerken is efficiënt, gemakkelijk en probleemloos - en je hoeft niet in dezelfde ruimte te zijn om het te doen.

 

 

 

Begin de perfecte vergadering met uw cliënt.