Dr Hina Sra, Founder Cosmebeaute

 

Ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb om te migreren met ClinicSoftware.com. Dingen worden zeer snel geregeld, ik heb gevallen gehad waarin ik toestemmingsformulieren voor nieuwe behandelingen moest toevoegen en deze werden binnen het uur toegevoegd omdat ik wachtende patiënten had. Het is echt een goede dienst.

Een van mijn favoriete functies is waar je de foto's kunt vergelijken. Dus we zien patiënten gedurende 6 maanden en we doen verschillende behandelingen op hen, dus we moeten in staat zijn om hen verschillende delen van hun lichaam te laten zien die ze kwamen behandelen. We kunnen foto's nemen en die vergelijken met de huidige resultaten. Dat is echt leuk omdat je ze naast elkaar kunt zetten en zo kunt laten zien dat je eigenlijk heel wat veranderingen hebt doorgemaakt, want soms beseffen patiënten de verandering gewoon niet tenzij ze de foto's naast elkaar zien.

Ik vind ook het gedeelte over de cursussen leuk, waar in plaats van het aantal keren dat de klanten komen voor de gezichtsbehandelingen en de behandelingen te tellen, het eigenlijk heel mooi opgesomd staat. Elke keer als je een afspraak boekt, wordt er een vak weggenomen, zodat je weet hoeveel er nog over zijn op het vak voor die patiënt. Ik vind het prettig dat we ook de termijnen kunnen kiezen en hoe ze kunnen betalen, omdat het onze patiënten meer flexibiliteit biedt, wat betekent dat we meer klanten krijgen. Zij weten dat zij niet 3.000 pond in één keer hoeven te betalen, maar dat zij 4 of 2 termijnen kunnen betalen of wat hun financiële mogelijkheden ook zijn.

Als ik iets wil aanpassen is dat heel eenvoudig, ik kan zelf bepaalde informatie in een e-mail veranderen en als ik iets op de website wil veranderen voor de verkoop van producten is dat heel eenvoudig omdat ik letterlijk met het team om de tafel ben gaan zitten, heb uitgelegd wat mijn visie was, hoe ik wilde dat de pagina eruit zou zien en zij hebben het precies zo gemaakt als ik wilde, dus het was heel eenvoudig.

Onze online reservering is gebaseerd op huidtypes: droge huid, gemengde huid en vette huid en de patiënt klikt dan bijvoorbeeld op droge huid en het zal hem vertellen dat hij dit product of dat product nodig heeft en gaat dan naar de volgende fase om SPF toe te voegen. Dan stopt het alles in hun mandje en wanneer ze afrekenen kan het dingen uit hun mandje verwijderen en aanpassen. Dan kunnen ze kiezen hoe ze het geleverd willen hebben.