WAAROM ClinicSoftware.com?


 
 


Verbind de punten


"Clinic Software®.com is een volledige SaaS (Software as a Service) in de cloud die is gecreëerd om bedrijven en bedrijven op basis van afspraken te helpen, ongeacht de branche en grootte, zoals klinieken, spa's en salons, met tools die helpen om de omzet te verhogen, tijd te besparen en zich te organiseren." 

SELECTEER KLANTEN


 
 

Skinsmiths

"Zij zullen hun aanbevelingen doen en je zult een discussie hebben over hoe het eruit ziet wat de oplossing is, hoe het eruit zal zien op kliniekniveau en dan is het schaalbaar en gaat het uit over het hele systeem. Het is snel, het is naadloos."

 
 
 
 

Cosmebeauté

"Ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb om met ClinicSoftware.com te migreren. Dingen worden zeer snel geregeld, ik heb gevallen gehad waarin ik toestemmingsformulieren voor nieuwe behandelingen moest toevoegen en deze werden binnen het uur toegevoegd omdat ik wachtende patiënten had. Het is echt een goede dienst."

 
 
 

Rtwskin


"Ik zou willen zeggen dat het eerste punt dat echt indrukwekkend is, de snelheid is om eerlijk te zijn. Omdat we andere software hebben gebruikt en ook verschillende demo's hebben gezien, maar in vergelijking met ClinicSoftware.com, is ClinicSoftware.com heel snel, dus alles wat we doen, elke actie die we op de software ondernemen, of het nu het dagboek, het rapport of iets anders is, het is gewoon heel snel, wat ik echt leuk vind en ik denk dat dat is wat ClinicSoftware.com onderscheidt van andere software".

 
 

Pulse Light Clinic

"In maart hadden we een grote toename van het aantal aanvragen, maar onze consulten waren niet in overeenstemming, op het moment dat we begonnen met de online boekingen met ClinicSoftware.com gingen de consulten gewoon door het dak. Het is letterlijk zo veranderd. Dit online boekingssysteem werkt zo goed omdat het een instant online ding is. De functionaliteit is perfect er is niets aan te veranderen."

Spa St George's Hill

"ClinicSoftware.com verhoogt gegarandeerd uw winstgevendheid en geeft u de volledige controle over elk aspect van uw praktijk."

 

Bloom Dubai Aesthetic and Laser Clinic

"Ik ben in gesprek geweest met veel verschillende bedrijven hier in Dubai en in het Verenigd Koninkrijk, maar de meesten van hen waren niet echt bereid om zich aan te passen of veranderingen aan te brengen, ze hadden een vaste software waarvan ze gewoon wilden dat die zo werd gebruikt, dus je moest om hen heen werken. ClinicSoftware.com waren de enigen die bereid waren zich aan te passen aan jou en de manier waarop je functioneert, en de manier waarop je wilde dat je kliniek zou werken, dus dat maakt het speciaal."

 

Epilium & Skin Clinic

"Ik moet het doen met de iPad functies. We koppelen de iPad gewoon rechtstreeks aan het systeem en de cliënten kunnen met hun vingers tekenen. Er is geen papier en geen scanning, dus het is heel gemakkelijk voor ons."

 

Massagem CityLux

"Ze zijn veruit de meest geavanceerde klinieksoftware in de industrie. Ze hebben geweldige functies die gemakkelijk te gebruiken zijn; niet alleen voor uw kantoorteam, maar ook voor onze therapeuten. We hebben ook een mobiele applicatie die heel gemakkelijk te gebruiken is en waarmee klanten rechtstreeks vanaf hun telefoon kunnen boeken."

 

Laserclinics Norway

"Ik ben echt tevreden, ik denk dat het heel intuïtief is en gemakkelijk om mee te werken, het is professioneel en het maakt ons werk gemakkelijker. Als we nu een afspraak maken, kunnen we eenvoudig alle benodigde notities op één plaats toevoegen en we hebben nu ook de mogelijkheid om voor en na foto's te maken."

 

Victoria Eva

"Mijn mening : geweldig programma, zeer handig in gebruik, veel gemakkelijker dan andere die we hebben geprobeerd; ik ga de namen niet noemen. De software is flexibel en ze hebben altijd goede ondersteuning en ze kunnen het programma aanpassen aan de behoeften en verzoeken van de salon".

So Glam

"De reden waarom we ClinicSoftware.com kozen, was omdat het zich onderscheidde van de rest. Ik heb in het verleden een paar verschillende software-oplossingen gebruikt, maar ik heb het gevoel dat dit de beste is, omdat het alle aspecten van het bedrijf bestrijkt. Mijn favoriet is de geschiedenis. Als bedrijfseigenaar is het belangrijk om alle problemen gedurende de dag te kunnen zien, dus alleen al de mogelijkheid om terug te gaan en de geschiedenis te zien en wat er is genomen, is een van de beste functies."

 

Bodycraft London

"Onlangs wilde ik een aanbieding promoten bij onze vaste klanten, dus stuurde ik hen een aanbieding met 20% korting als ze dinsdag en woensdag boekten. We zagen een hoop herboekingen direct daarna. De meeste van de marketing die ik doe via ClinicSoftware.com zijn marketing oplossingen, zoals nieuwsbrief, sms tekst, loyaliteitskaart, voucher cadeaubonnen en nog veel meer. We krijgen veel minder no-shows door de boodschappen....We hebben de verkoop met 400% verhoogd. Hartelijk dank! "

 

Vacu Fitness Gym & Beauty Clinic

"ClinicSoftware.com is fantastisch, niet alleen omdat het de beste software op de markt is, maar ook vanwege de mensen die er werken. Telkens wanneer ik contact opneem met ClinicSoftware.com , zijn de mensen met wie ik spreek altijd blij om mij te helpen en er is niets dat zij niet kunnen doen. Zij zullen in de software functies op maat toevoegen die exclusief voor uw bedrijf zijn "


 

Laze Away Aesthetic Centre

"Als manager zijn de rapporten mijn favoriete functie, omdat ze mijn leven zo veel gemakkelijker maken. Het boekingssysteem, ik zou zeggen dat het boekingssysteem zeer compleet is. Het online boeken is mijn andere favoriete functie, omdat het veel helpt voor klanten die geen idee hebben wanneer ze hun afspraak willen boeken. Met een online boekingssysteem kunnen de klanten zelf controleren, aangezien de online boekingswebsite 24/7 open is."

 

Gemini Hair & Beauty

"ClinicSoftware.com is redelijk geprijsd, en we hebben het veel beter gevonden dan andere diensten die er zijn. We hadden eerder een systeem, dat zeer slecht was en de klantenservice was absoluut verschrikkelijk. We zijn met ClinicSoftware.com in zee gegaan en we vinden het erg goed."

 

Spa Junkie - FACEGYM

"Zoals in elk succesvol bedrijf komen en gaan er voortdurend klanten, die afspraken maken, verzetten of annuleren. Dit kan heel gek worden, maar ClinicSoftware.com hielp me mijn afspraken te organiseren met behulp van dagboek. Het hielp me ook om mijn personeel te beheren met behulp van de roosterfuncties"

Klaar voor uw eigen succesverhaal? Laat ons uw vragen beantwoorden! We zijn bij je op deze reis, bij elke stap die je zet.